Casino

Nintendo Switch programvaruppdatering 14.1.0 är här

Nintendo har precis släppt sin senaste programvaruuppdatering för Switch. Numera kallas den senaste Switch-versionen därför för 14.1.0.

Precis som andra spelutvecklare släpper Nintendo regelbundet uppdateringar för sin hybridkonsol Nintendo Switch. Vissa uppdateringar är mindre än andra, men i sin helhet innebär alla uppdateringar alltid systemförbättringar av något slag. Uppdateringarna är avgörande i spelvärlden och det beror på att de löser både akuta och mindre akuta problem för konsolerna.

Nintendo Switch 14.1.0

Den nya uppdateringen för hybridkonsolen Nintendo Switch lägger till lite ny funktionalitet denna gång. Även om uppdateringarna inte är många och inte särskilt stora, så är de helt klart fördelaktiga för Switch-ägare. Föregående uppdatering var rätt stor och det är därför viktigt att ha i åtanke att detta bara är en minuppdatering.

Numera meddelar konsolen användare när några av deras Platinum Points förblivit oanvända, så att spelarna får använt dem innan de brinner inne. Platinum Points är poäng man får för att använda olika tjänster eller pris man får för vissa kampanjer och turneringar, som sedan kan lösas in för olika sorters belöningar. Önskar man inte notifieras om sina oanvända Platinum Points kan aviseringarna stängas av.

Förutom ovan uppdatering har Nintendo också lagt till några nya ikoner till Platinum Points-samlingen. Totalt 16 sådana finns idag på konsolen.

Inga omfattande förändringar

Tyvärr så kommer de som hoppats på mer omfattande förändringar inte se något utöver de gällande Platinum Points. Men Nintendo Switch 14.0.0 kom med en rätt stor uppgradering, nämligen införandet av mappar för att kategorisera sina spel och andra applikationer, vilket innebar en otrolig förbättring för gränssnittet.

Men vi kommer utan tvekan att se mycket större uppdateringar inom en snar framtid som är betydande för handhållna konsoler så som Nintendo Switch. Även om de uppdateringar som 14.1.0 inneburit inte verkar jättebetydande i skriven stund, tenderar spelare att förstå små förändringars påverkan efter en längre tid när det är svårt att föreställa sig konsolen utan dem.

Most read

Load more