Casino review

PokerStars

Läs mer

Då är det dags för ett spel poker. Sitt vid onlinebordet, vänta på dina medspelare, kolla in deras stil, spela dina kort rätt och bli en riktig pokerhaj på internet. Men vilken pokersida ska du välja? Det finns många olika fantastiska sajter där ute, men PokerStars lockar med mer magnifika turneringar och spel än konkurrenterna, plus de har 24-timmars kundtjänst, högst utbetalning och prisbelönad programvara. What’s not to like?

 

På PokerStars får du vanligtvis välkomstbonusar, du kan delta i stora månatliga lojalitetsturneringar och du får möjlighet att sitta till bords med upp till 200 000 användare som kan vara online i systemet samtidigt. Faktum är att antalet spelare är imponerande jämfört med andra pokersajter. För eftersom PokerStars är nästan tre gånger större än sina närmaste rivaler, är du säker på att du alltid kan hitta spelare och många olika rum och nivåer att spela i och på.

 

Storleken på webbplatsen gör också att PokerStars kan använda några av sina intäkter för att utveckla nya spel, och det pågår ständigt stora turneringar och kampanjer, med andra ord kommer en del av pengarna tillgodo för PokerStars-spelarna också. Och för helt nya spelare är det enkelt att komma igång. När du skapar en användarprofil, möter du vanligtvis allt från möjligheten att öva på spel till möjligheten att spela i magnifika turneringar, med flera miljoner dollar i prispoolen.

 

Så här kommer du igång med PokerStars

Även om du är helt grön i kortspel, så behöver du inte oroa dig. På den största pokersidan i världen kan du få expertutbildning i spel på alla nivåer. Här är reglerna för att spela en bra hand, tips om pokerstrategi, handrankning och poker-uttryck – och du kan till och med registrera dig på PokerStars onlines träningssida där du kan spela för skojs skull innan du sätter dig till bords med riktiga pengar på fickan.

 

På PokerStars får du också en grundlig introduktion till de olika pokerspelen, oavsett om det är Texas Hold’em, Omaha, Courchevel Poker, Razz eller något annat. Samtidigt kan du läsa om spel- och turneringsregler; och även vilken programvara du ska eller kanske inte får använda när du är på PokerStars servrar. För att undvika fusk eller fördelaktiga situationer skannar PokerStars alla spelares datorer för att se om oönskad programvara eller tjänster körs i bakgrunden och analyserar spelarnas stil. Detta hjälper till att säkerställa rättvist spel överallt.

 

Stor söndagsturnering i PokerStars

Att skapa ett PokerStars-konto är ganska enkelt och bjuder inte på några stora överraskningar. Du tillhandahåller grundläggande information, sätter in önskat startbelopp, verifierar dig och omedelbart kan du både se och höra pokerkorten blandas. Efter det kan du prova lyckan och börja spela. så småningom kanske i de stora turneringarna och årliga mästerskapen, där det blir riktigt roligt. För vilken pokerspelare drömmer inte om att vinna så mycket pengar att de aldrig behöver gå tillbaka till jobbet?

 

Kolla till exempel in PokerStars-turneringen Sunday Million. Detta är världens största vecko-pokerturnering och har en garanterad prispott på en miljon dollar. Här kan det första priset också vara värt över 100 000 dollar eller knappt 670 000 kronor. Inte illa för ett litet  söndagsjobb, om man skulle ha sån tur och vara så skicklig.

 

Denna No Limit Hold’em-turnering spelas lika av kassören, bankchefen och den professionella pokerspelaren som vill ha neongröna tal på sin bankrulle. Du kan kontinuerligt vinna en plats vid turneringsbordet eller köpa direkt tillträde för drygt 100 dollar. Och om du inte kan vänta på söndagens stora turnering – eller bara inte har tid till det – erbjuder PokerStars också många lördagsturneringar som: Saturday Micro, Saturday Eliminator, Saturday KO, Saturday Duel, SaturDay Speedway, etc., där du spelar om både små och riktigt stora vinster.

 

Vinn miljoner i PokerStars-mästerskap

Alternativt kan du försöka få tillgång till de stora årliga mästerskapen där det verkligen pratas om vinsterna. Till exempel. upp till 75 000 000 dollar vid Micro Millions Championship, där du med små buy-ins har möjlighet att vinna stora och små summor, eller delta i huvudevenemanget där en miljon dollar står på spel.

 

Eller vad sägs om att spela i nästa SCOOP (Spring Championship of Online Poker), där det våren 2019 var 115.000.000 dollar i garanterade prispengar? Du kanske är bättre än du tror eller ännu bättre du kanske till och med har en Team PokerStars-anda i dig – även de flesta av de stora pokerstjärnorna började smått.

 

Kom ihåg att spela bra

Med sådana enorma summor på uppåt kan det spritta i fingrarna på alla poker-älskande personer. Men naturligtvis tar det tid för spelaren att komma nära de stora priserna. Och det krävs mycket övning. Då är det bra att ha gott om möjlighet för att testa ditt spelande och din talang på PokerStars och spela för fiktiva pengar såväl som för den aktuella valutan.

 

Du kan se listan över turneringar i PokerStars-menyn och det finns något för varje pokerspelares smak, vare sig man är nybörjare eller mästare med ett pokerface av stål. För de pokerspelare som bara vill spela för skojs skull finns det många andra rum där du kan spela för små skrammel eller så kan du skapa egna slutna rum där du kan spela i lugn och ro med till exempel vänner, familj eller kollegor.

 

Och det är förmodligen ett bra ställe att börja för nybörjaren, som bara behöver behärska termer som turn, river, showdown eller flopp. Men om du letar efter en webbplats med möjligheter att starta smått och gå hela vägen upp till superligan är PokerStars kanske sidan för dig. PokerStars är också användarvänligt, och om du vill spela under resan erbjuder de också appar för Android- och iPhone-användare.

 

Dessutom arbetar PokerStars för ansvarsfullt spel och erbjuder grundliga instruktioner om hur man spelar utan att förlora varken arbetet och huset, samt en avancerad användarskapad verifieringsprocess för att kontrollera åldern. Du kan också ställa in ditt konto på PokerStars för att begränsa dina dagliga insättningar eller spärra dig själv under en valfri period. Kom ihåg att spela lagom och inte minst – spela bra.