Om oss

iGamingNyheder.se är först och främst en nyhetsportal där vi eftersträvar att leverera de mest intressanta och relevanta historierna från iGaming-branschen. För oss är iGaming allt från esport och betting till mer branschspecifika nyheter om de verksamheter som drivs på iGaming-marknaden.

Vi startade iGamingNyheder.se i december 2019. Vår ambition är att bli ett av de ledande medierna i Sverige inom nyheter i iGaming-branschen.

Utöver nyheter vill vi på iGamingNyheder.se också publicera artiklar och guider kring spel, casino, poker, esport, betting och alla de andra delarna som omfattar branschen.

Vi rapporterar också om verksamheter och operatörer i iGaming-branschen som till exempel online bettingföretag, gamblingföretag och andra sorters företag som är en del av iGaming-industrin.

Det är viktigt för oss att påpeka att vi är medlemmar i ett antal affiliate-program i iGaming-branschen. Det är affiliate-programmen som gör det möjligt för oss att tjäna pengar på en mindre del av det innehåller som vi presenterar för dig som läder. Konkret så innebär det att vi få till exempel en provision för köp som görs genom reklamen här på sidan eller genom en hänvisning via en länk.

Vi strävar efter att alltid göra dig uppmärksam på när en artikel eller guide innehåller affiliate-innehåll eller länkar.

iGamingNyheter.se
Copyright SEO-Butler.se. All rights reserved.