Casino

Recension av “Frost Queen Jackpots”

“Frost Queen Jackpots” är en videospelautomat utvecklad av välkända Yggdrasil Gaming. Spelet använder sig av fem hjul kombinerat med tjugo vinstrader och utspelar sig i Frostdrottningens palats. Här ska spelaren försöka snurra hjulen för att hitta de fantastiska, dolda skatterna och lyckas samla på sig magiska objekt (Magic Gems) under sina Free Spins för att vinna jackpottar! En underhållande spelautomat som vi recenserar nedan.

Frost Queen Jackpots – en översikt

På spelplanen snöar det försiktigt ned från himlen samtidigt som du kan spela på de fem hjulen tillgängliga. När man spelar känns det nästan som att man befinner sig i filmen Frost, som det till viss del finns en del charm med. Förutom de fasta vinsterna som är tillgängliga för spelaren finns det fem iskalla jackpottar att vinna. Totalt sett ligger RTPn på 96% vilket som enligt oss är bra! Spelplanen använder inte Wilds för att göra kombinationer, men det finns fortfarande många sätt att bli förmögen genom spelfunktionerna.

Frost Queen Jackpots – spelfunktioner

Även om jackpottarna är det spelet går ut på erbjuder Frost Queen också några fantastiska extra spelfunktioner. Under spelets gång kommer spelaren förses med fantastiska Free Spins, ett Treasure Chest-bonusspel plus ett så kallad Pick & Click Chest-game! Free Spins-rundan är inte som andra bonusar – med denna får du möjligheten att låsa upp hela fem progressiva jackpottar!

Det tycker vi om spelautomaten

Det som utmärker Frost Queen Jackpots är helt klart de lukrativa och innovativa jackpottarna. Men förutom det göe de animerade grafiska inslagen, fasta priserna och grymma bonusrundorna spelet till ett sjukt underhållande och vinstdrivande spel på många sätt!

Most read

Load more